E-learning voor het hbo en mbo

ExpertCollege en Pearson bieden een uitgebreid pakket aan e-learningmodulen en boeken aan voor zowel het mbo als het hbo. De inhoud van de scholing sluit uitstekend aan op de kwalificatiedossiers van de mbo-opleidingen verpleegkunde, verzorgende IG, doktersassistenten en maatschappelijke zorg en de CanMEDS van hbo-opleidingen verpleegkunde en diverse paramedische opleidingen.

De brochure voor het mbo-aanbod voor verpleegkunde en verzorgende IG vindt u hier.
De brochure voor het mbo-aanbod voor doktersassistenten vindt u hier.

De brochure voor het totale hbo-aanbod vindt u hier.

Studenten kunnen voor het maken van de e-learning terecht op het platform Datzaljeleren.nl.

Mbo-plus Excellentieprogramma

Het mbo-plus Excellentieprogramma biedt mbo-studenten verpleegkunde naast hun reguliere onderwijs een verdiepend pakket e-learningmodulen aan. Hun kans op een stage- of werkplek wordt hiermee vergroot en de eventuele doorstroom naar een hbo-v opleiding vereenvoudigd. In dit programma worden de elementen die in de verpleegkundeopleidingen van het mbo en het hbo overlappen, op hbo-v niveau aangeboden en gecertificeerd.

Het programma bestaat uit een e-learningpakket met 5 uitgebreide thema’s op hbo-v niveau:

  • Evidence Based Practice
  • Anatomie & Fysiologie
  • Pathologie
  • Verpleegkundige vaardigheden
  • VMS-veiligheidsthema’s

Bent u benieuwd naar de inhoud van de modulen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuw: Vitals e-learningbibliotheek

De Vitals e-learningbibliotheek is speciaal ontwikkeld voor de ambulancezorg en staat vol hands-on e-learning, geheel volgens het unieke adaptieve en vraaggestuurde systeem van ExpertCollege. De bibliotheek bevat onder andere de thema's Eerste Hulp Geen Vervoer,...

Lees meer
Pagina 1 van 5123...Last

Contact

Heeft u vragen, speciale wensen of ontvangt u graag meer informatie? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil graag teruggemaild wordenIk wil graag teruggebeld wordenIk ontvang graag een brochureIk wil graag een afspraak maken voor een vrijblijvende demonstratie