Meld je aan voor de nieuwsbriefAanmelden

Verpleging, Verzorging en Thuiszorg

Voor de medewerkers in de verpleging, verzorging en thuiszorg heeft ExpertCollege een uitgebreide bibliotheek ontwikkeld: de Essentials bibliotheek.

De toenemende vraag naar zorg vereist een aanpak waarin bij- en nascholing toegesneden is op de steeds complexere praktijk, in balans is met de juiste tijdsinspanning en een aantrekkelijk kostenplaatje heeft. Wij leveren hieraan onze bijdrage met een breed aanbod aan e-learningmodulen van hoog niveau, tegen een scherpe prijs. Inmiddels telt de Essentials bibliotheek bijna 130 modulen, met onder andere modulen over uiteenlopende onderwerpen als bloedglucosewaarde meten, diverse ziektebeelden, thuisbeademing en gastvrijheid.

Accreditatie

Alle e-learningmodulen uit de Essentials bibliotheek zijn geaccrediteerd bij de V&VN. Een volledig en actueel overzicht van de accreditatiepunten vindt u op de betreffende productpagina via de webshop.

Registratie van accreditatie gebeurt via PE-Online. U hoeft enkel eenmalig uw registratienummer in te vullen. Ook hier heeft u dus verder geen omkijken naar.


Jordi (senior accountmanager) over zijn werk voor de VVT

In onderstaande video legt Jordi Dubbelaar (senior accountmanager) uit waarom hij het zo leuk vindt om te werken voor de VVT.

Contact

Heeft u vragen, speciale wensen of ontvangt u graag meer informatie? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil graag teruggemaild wordenIk wil graag teruggebeld wordenIk ontvang graag een brochureIk wil graag een afspraak maken voor een vrijblijvende demonstratie

Meld je aan voor de nieuwsbrief