Meld je aan voor de nieuwsbriefAanmelden

Over ExpertCollege

ExpertCollege is in 2003 opgericht en lanceerde haar eerste e-learningmodule in 2004: ‘e-Xpert: Triage: NTS’. In de module wordt de leidraad van verschillende ingangsklachten doorlopen. Aan de hand van oefeningen, casuïstiek uit de praktijk en achtergrondinformatie wordt de cursist volledig opgeleid in triëren. Na deze eerste module volgden er meer dan 1000.

In 2011 startten we met bij- en nascholing. Ook richtten we een opleidingsinstituut op: het ExpertCollege Nightingale-Instituut (ENI). ENI biedt verpleegkundige vervolgopleidingen (VVO) aan voor de acute zorg (AZ) en bij- en nascholingscursussen in de vorm van blended learning.

We hebben een gigantische groei doorgemaakt en zijn op dit moment aangesloten bij 300 (zorg)instellingen en 125 scholen. We werken met verschillende samenwerkingspartners: InfoLearn, DEUS en OK Visie en in de tussentijd hebben wij hard gewerkt aan ExpertFolio, OK Leerplein en ExpertBuddy.

Missie

Het is onze missie om de meest efficiënte e-learning en praktijkonderwijs aan te bieden op het gebied van educatie voor de zorg.

Visie

Dat doen wij door de best inhoudelijke e-learning aan te bieden die leuk is om te maken en daarnaast de beste (digitale) praktijklessen te kunnen bieden.

Waarom ExpertCollege?

Wie weten beter waar de behoefte aan kennis ligt dan de mensen van de werkvloer? Het team van ExpertCollege bestaat uit artsen en verpleegkundigen die hun klinische werkzaamheden en ervaring combineren met onderwijsontwikkeling. Zij worden bijgestaan door de beste grafische ontwerpers en software designers. Het resultaat: e-learning met een unieke leerervaring. Het vraaggestuurde en adaptieve leersysteem, de animaties, het gebruiksgemak en de medische inhoud vullen elkaar perfect en op een praktische wijze aan.

Doorloop de modulen en ontdek dat de e-learning van ExpertCollege precies dé kennis biedt waar een zorgprofessional naar op zoek is. Een goede ondersteuning is voor ons vanzelfsprekend. Altijd staan onze technische, inhoudelijke en strategische experts klaar. Voor zowel kleine vragen als instellingsbrede implementatietrajecten bieden wij deskundig advies.

De cijfers van 2020:

  • Ruim 175.000 actieve gebruikers;
  • Meer dan 300 zorginstellingen zijn aangesloten bij ExpertCollege;
  • 125 scholen hebben onze modulen in hun onderwijs geïmplementeerd;
  • Meer dan 600.000 certificaten uitgegeven.

Neem contact op

Zelf ontdekken hoe de e-learning van ExpertCollege werkt? Neem contact met ons op via info@expertcollege.com of bel ons via 020 545 3380.

Werken bij ExpertCollege

ExpertCollege is hard aan het groeien en heeft veel nieuwe collega’s nodig. Ben jij benieuwd naar onze vacatures en zou je graag bij één van de leukste bedrijven van Nederland werken? Bekijk dan hieronder de beschikbare posities.

Meld je aan voor de nieuwsbrief