Meld je aan voor de nieuwsbriefAanmelden

Wat kun je verwachten wanneer je de opleiding BAZ volgt aan het ExpertCollege- Nightingale Instituut (ENI)?

Bij ENI heeft de BAZ-opleiding (naast onze andere opleidingen) de EPA-structuur zoals gecommuniceerd via CZO Flex Level. De BAZ bestaat uit 5 Entrustable Professional Activities (EPA’s) en kan eventueel aangevuld worden met een beademings-EPA, zodat je meteen inzetbaar bent tijdens een onverhoopte tweede coronagolf. Na het behalen van de BAZ kun je, indien gewenst, doorstromen naar een CZO-erkende vervolgopleiding in de acute zorg, waaronder de opleiding tot IC-, SEH-, recovery- of CCU-verpleegkundige.

De lessen worden bij ons aangeboden via de innovatieve methode ‘praktijkgestuurd klinisch redeneren’. De praktijk staat in al onze opleidingen centraal. We leiden innovatief op via interactieve videocasuïstiek, vaardigheidsonderwijs en simulaties. Dit gebeurt deels via afstandsonderwijs (e-learning) en deels in onze moderne opleidingslocatie aan de Gondel in Amstelveen. De lessen zijn tot in detail uitgewerkt en geprotocolleerd, waardoor wij een constante hoge kwaliteit kunnen garanderen. Dankzij de bijzonder hoge effectiviteit van onze opleidingsmethodiek zijn minder fysieke lesdagen nodig. Voor je werkgever is dit prettig, want je bent natuurlijk hard nodig op de werkvloer. Mocht een tweede coronagolf uitbreken, dan kunnen alle lessen ook vanuit huis worden gevolgd. Je opleiding zal bij ENI dus geen vertraging oplopen.

Ons EPA-gebaseerde e-portfolio: ExpertFolio

ExpertCollege is medeontwikkelaar van ExpertFolio, het online EPA-gebaseerde e-portfolio. Met behulp van deze geïntegreerde oplossing, verzorgen we de moderne infrastructuur om de competenties in de praktijk te beoordelen. Lees hier meer over EPA’s en ExpertFolio.

Innovatief, veilig en plezierig opgeleid worden

Bij ons sta je als student centraal. Dit betekent dat wij, naast een kwalitatief hoogwaardige opleiding, ook zorgen voor een coronaproof leslocatie. Onze scenariokamers hebben een aparte docentenruimte en alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen. Ook aan een goede ventilatie is gedacht. Hiernaast zijn goede koffie en (gezonde) versnaperingen vanzelfsprekend. Onze docenten en coördinatoren zorgen te allen tijde voor een persoonlijke, prettige en veilige leeromgeving.

Heb je vragen? Neem contact met ons op via info@expertcollege.com. Wil je je direct inschrijven? Dat kan via onderstaand inschrijfformulier.


 

Inschrijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief