Meld je aan voor de nieuwsbriefAanmelden

Mbo en hbo

ExpertCollege en Pearson bieden een uitgebreid pakket van e-learningmodulen en boeken aan voor zowel het mbo als hbo. Ons materiaal is aantrekkelijk voor studenten dankzij de adaptieve en vraaggestuurde methode. De opgaven in de e-learning worden aangepast aan het kennisniveau van de student, waardoor het een uitdagend en motiverende manier van leren blijft voor iedereen. Het gepersonaliseerde leren wordt ondersteund met verduidelijkende skilltrainers, animaties en een 3D-anatomiemodel.

Deze methode biedt alle handreikingen voor een optimale leerervaring en een perfecte voorbereiding op de klassikale lessen. De leerstof heeft een sterke relatie met de praktijk, omdat veel zorginstellingen en ziekenhuizen meewerken aan de inhoud. Ook van nieuwe richtlijnen of andere aandachtspunten in de snel veranderende zorg worden wij door het werkveld snel op de hoogte gesteld, waardoor onze e-learning up-to-date blijft en relevante nieuwe modulen rap ontwikkeld kunnen worden.

Mbo-plus Excellentieprogramma

Het mbo-plus Excellentieprogramma biedt mbo-studenten verpleegkunde – naast hun reguliere onderwijs – een pakket met verdiepende e-learningmodulen aan. In dit pakket worden de elementen die in de verpleegkunde-opleidingen van het mbo en het hbo overlappen, op hbo-v niveau aangeboden en gecertificeerd. Studenten die het Excellentieprogramma volgen, ontwikkelen extra competenties. De kans op een stage- of werkplek wordt hiermee vergroot en de eventuele doorstroom naar een hbo-v opleiding wordt vereenvoudigd.

Het programma bestaat uit een e-learningpakket met vijf uitgebreide thema’s op hbo-v niveau:

  • Evidence Based Practice
  • Anatomie & Fysiologie
  • Pathologie
  • Verpleegkundige vaardigheden
  • VMS-veiligheidsthema’s


Ritchie vertelt over zijn werk als specialist hoger onderwijs

In onderstaande video legt Ritchie Commandeur uit waarom hij het zo leuk vindt om te werken als specialist hoger onderwijs.

Contact

Heeft u vragen, speciale wensen of ontvangt u graag meer informatie? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil graag teruggemaild wordenIk wil graag teruggebeld wordenIk ontvang graag een brochureIk wil graag een afspraak maken voor een vrijblijvende demonstratie

Meld je aan voor de nieuwsbrief