Meld je aan voor de nieuwsbriefAanmelden

Geaccrediteerde bij- en nascholing voor de huisartsenzorg

Al meer dan 15 jaar is ExpertCollege, marktleider op het gebied van e-learningmodulen voor triagisten. In de afgelopen jaren is het assortiment voor de huisartsenzorg flink uitgebreid met veel verschillende thema’s. Voor doktersassistenten, huisartsen en praktijkondersteuners hebben we interessante producten. Kijk in onderstaande brochures voor meer informatie. Benieuwd naar onze instellingsprijzen? Neem contact met ons op en geef aan voor hoeveel mensen u op zoekt bent naar passende scholing.

Contact

Heeft u vragen, speciale wensen of ontvangt u graag meer informatie? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil graag teruggemaild wordenIk wil graag teruggebeld wordenIk ontvang graag een brochureIk wil graag een afspraak maken voor een vrijblijvende demonstratieIk ontvang graag een demolicentie voor 'expert Triage: NTS'

Testimonials

  • SANDRA ESSERSTriagist

    Assistente Sandra Essers van de huisartsenpost in Heerlen was een van de eersten die deelnam aan de basisopleiding e-Xpert Triage. Thuis, achter haar eigen pc, volgde ze op haar gemak de cursus. Dat beviel erg goed. ‘Dat je je eigen tijd kunt indelen, dat je een les kunt volgen als jóu dat uitkomt, perfect. Ik ben moeder en kan niet zomaar thuis weg. Het volgen van een opleiding op deze manier is dan een uitkomst’, vertelt Sandra – al 21 jaar als doktersassistente werkzaam – enthousiast. De training zelf bleek heel praktisch. ‘Absoluut, ik kon mijn opgedane kennis meteen in praktijk brengen!’

  • KRISTEL TER HORSTCo-assistent

    Tijdens mijn coschappen heb ik een bijbaan als doktersassistente gehad. Ter voorbereiding kreeg ik van het uitzendbureau een document met de TriageWijzer, wat veel droge stof was. Gelukkig was dezelfde stof behapbaar gemaakt in de e-learning ‘e-Xpert Triage: NTS’, omdat je leert aan de hand van meerkeuzevragen en je geen grote stukken tekst hoeft te bestuderen. De relevante punten werden goed onder de aandacht gebracht. Ook sluit de e-learning erg goed aan op de praktijk, omdat na het doorlopen van de e-learning de meeste klachten van patiënten in de praktijk erg herkenbaar waren en ik wist welke vragen ik de patiënt moest stellen om goed te kunnen triëren.

  • MARINA VAN KLINKENTriagist

    Marina van Klinken, triagiste Beverwijk (voorheen Amsterdam), heeft in totaal ongeveer 40 uur geoefend met de e-learning e-Xpert Triage: NTS. Vooral de praktische manier van leren vindt Marina prettig: ‘Wat ik heel fijn vind is dat de casussen heel praktijkgericht zijn en dat als je een fout antwoord geeft, het systeem dat direct aangeeft.’ Ze merkte ook dat haar medische kennis toenam, door de achtergrondinformatie die bij de vragen wordt gegeven. Ze zou de cursus iedereen die de Triage opleiding doet aanbevelen! Jammer dat de module (maar) 1 jaar standaard beschikbaar is, Marina zou er best nog een jaar mee willen werken en denkt over een jaar verlenging na.

<>

Meld je aan voor de nieuwsbrief