Testimonial Flann Schaper ExpertCollege

Wij zijn natuurlijk superblij met tevreden gebruikers van onze e-learning! Dat is waar we het voor doen. Hartstikke leuk dus om een opsteker te krijgen van Flann Schaper, tweedejaars hbo-verpleegkundestudent aan de Hogeschool van Amsterdam: "De e-learning van ExpertCollege werkt top!"

"Bijna alle modulen sluiten naadloos aan op de tentamens die mijn medestudenten en ik voor school moeten maken. We kunnen lessen (van de vakken waar we e-learning voor hebben) voorbereiden door de e-learningmodulen te maken. Het werkt heel simpel! Het systeem houdt bij hoe ver je bent en waar je goed en minder goed in bent. Dat is iets wat ik enorm prettig vind. Een onderwerp waarbij ik geen fouten maak, wordt niet herhaald. De onderwerpen waar ik wel fouten maak, komen vaker terug (met een andere vraagstelling).
Het is ook fijn dat je alleen de benodigde kennis te zien krijgt. Wanneer ik een vraag verkeerd beantwoord, krijg ik direct de uitleg te zien op mijn scherm. Dit scheelt veel tijd: ik hoef het niet zelf op te zoeken in mijn boek.

De meeste studenten die beginnen met de opleiding Verpleegkunde komen rechtstreeks van de middelbare school. Ik ben eerst Logistiek gaan studeren. Dat bleek niks voor mij, dus ben ik gestopt en begonnen met werken. Na een aantal jaar heb ik toch besloten om verder te gaan studeren. Om binnen te komen bij Verpleegkunde heb ik een 21+ toelatingsexamen gedaan. Mijn biologiekennis was zeer beperkt, dus heb ik het Biologie Deficiëntieprogramma gevolgd. Hier heb ik veel aan gehad! De dingen die we moesten weten, begreep ik snel. Het ging me gemakkelijk af. Ik ben ervan overtuigd dat ik het zonder het deficiëntieprogramma van ExpertCollege een stuk moeilijker had gehad.”

Heb je zelf ook nog een leuke reactie voor ons? Dan zien wij die graag tegemoet via marketing@expertcollege.com.

Meer blogartikelen