Point-of-care echografie

ExpertCollege en DEUS hebben in 2018 de handen ineengeslagen met een duidelijke missie: wereldwijd de beste echografie e-learning voor zorgprofessionals ontwikkelen en aanbieden. Wij delen nu met trots het resultaat, allereerst aan de ziekenhuizen in Nederland en België. De internationale (Engelstalige) release staat gepland voor 2021.

Point-of-care-echografie geeft je als zorgprofessional snel en non-invasief de juiste informatie om tot een diagnose te komen aan het bed van de patiënt, om beleid bij resuscitatie te ondersteunen en om procedures veilig en effectief te laten verlopen. Kortom, met de echo kun je betere zorg aan je patiënten leveren!

Met onze e-learningmodulen leg je snel een goede theoretische basis voor point-of-care-echografie. De modulen, gebaseerd op het adaptieve systeem van ExpertCollege, omvatten interactieve oefeningen, honderden afbeeldingen, animaties en échte echobeelden met praktische instructies. De inhoud is afgestemd op onder andere SEH-artsen, intensivisten, anesthesisten, internisten, longartsen en natuurlijk ook verpleegkundigen, physician assistants en verpleegkundig specialisten. De modulen maken ook deel uit van de welbekende DEUS-echografiecursussen.

Afhankelijk van de grootte van de vakgroep, maatschap of afdeling bieden wij maatwerk in het offertetraject. Ook blended learning (een combinatie van online voorbereiding en handson-training) behoort tot de mogelijkheden.

Om kennis te maken met deze modulen bieden wij een gratis pilot aan voor twee personen binnen je vakgroep, maatschap of afdeling. Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij verzorgen ook graag een demonstratie van het systeem en de inhoud op locatie.

Het resultaat