Meld je aan voor de nieuwsbriefAanmelden
Het Onderwijs Supervisie Systeem (OSS) | ExpertCollege

Categorie: Middelbaar beroepsonderwijs, Nieuws

Tags: Mbo & hbo

Onderwijs Supervisie Systeem (OSS)

Maak kennis met het ‘Onderwijs Supervisie Systeem’ (OSS), het innovatieve werkopdrachtensysteem van ExpertCollege. In samenwerking met ROC Midden Nederland nu beschikbaar voor álle onderwijsinstellingen Zorg & Welzijn.

Wie wil dat nu niet: studenten Zorg & Welzijn effectief en enthousiasmerend opleiden. Vanaf nu is dit mogelijk met werkopdrachten die in de nieuwe digitale wereld passen: videocasuïstiek met interactieve vragen, 3D-gamingelementen, geanimeerde vraagvormen en honderden casussen die het volledige kwalificatiedossier (VP, VZ en MZ) dekken.

Het systeem is opgebouwd met het oog op interactie tussen studenten, inzage in activiteit en resultaten en bovenal relevant en praktijkgericht. De inhoud sluit volledig aan op het aanbod van ExpertCollege, maar kan ook in combinatie met de inhoud van andere aanbieders worden gebruikt.

Deze nieuwste generatie werkopdrachten zijn plaats- en tijdonafhankelijk. Je kunt ze in de klas of vanuit huis inzetten. We hopen natuurlijk dat we snel terug kunnen naar het ‘oude normaal’, maar met OSS zijn docenten in elk geval goed voorbereid als ook in de toekomst flexibel en op afstand kwalitatief hoogwaardig en meetbaar onderwijs geleverd moet worden.

Meer blogartikelen

Avatar

Ritchie Commandeur

Specialist hoger onderwijs

Als specialist hoger onderwijs bij ExpertCollege ben ik verantwoordelijk voor de implementatie van blended learning voor het hoger onderwijs.

Laat je gegevens achter, dan ik neem contact met je op.

Related Posts