Hoe blended learning succesvol wordt ingezet

Op 21 november 2019 heeft het ExpertCollege-Nightingale Instituut (ENI) de College Zorgopleidingen (CZO)-erkenning ontvangen voor onze Verpleegkundige Vervolgopleiding tot spoedeisendehulpverpleegkundige (VVO-SEH).

Vanuit onze VVO-SEH kunnen we inmiddels de eerste resultaten met trots delen: de eerste groep is gestart in januari 2020. Het OLVG heeft als eerste zijn studenten ingestuurd naar ons opleidingsinstituut.

Er is een intensieve samenwerking met de klinisch verpleegkundig opleider Gerrit van de Groep en de manager SEH Paul Comanne van het OLGV. De VVO-SEH is te doorlopen binnen 12 maanden (bij een dienstverband van 36 uur per week) in plaats van 15-18(!) maanden. Dit is mede mogelijk door de intensieve inzet van onze digitale leermiddelen. Tijdens de praktijkdagen kan hierdoor de focus worden gelegd op vaardigheden en het klinisch redeneren. We hebben geëvalueerd hoe de digitale voorbereiding aansluit op de lesdagen, hoe studenten en opleiders deze innovatieve wijze van opleiden ervaren én hoe de tussentijdse resultaten zijn. Ben je manager, teamleader, opleider of onderwijsmanager acute cluster en wil je meer informatie? We laten je graag de inhoud zien tijdens een persoonlijk gesprek.

Meer informatie over ENI