Meld je aan voor de nieuwsbriefAanmelden

ABCDE voor Artsen

In de cursus ABCDE voor Artsen leert u te handelen in acute situaties. Deze cursus is geschikt voor alle arts-assistenten en specialisten die werkzaam zijn op de spoedeisende hulp. De cursus bestaat uit een uitgebreid e-learningpakket en een tweedaagse praktijktraining inclusief lunch en afsluitende borrel. Meer informatie over de cursus: http://www.abcdevoorartsen.nl.

ABCDE voor Verpleegkundigen

Expertcollege biedt twee ABCDE-cursussen aan voor SEH-verpleegkundigen; de cursus opvang van de traumapatiënt en de cursus het acuut zieke kind. Beide cursussen bestaan uit een uitgebreid e-learningpakket en een eendaagse of tweedaagse praktijktraining inclusief lunch en borrel. Meer informatie over de cursus: http://www.abcdevoorverpleegkundigen.nl.

ABCDE voor Coassistenten

In de cursus ABCDE voor Coassistenten leert u het opvangen van een acuut zieke patiënt. Deze cursus is identiek aan de cursus ABCDE voor Artsen, maar dan gegeven door instructeur-coassistenten. De instructeurs worden speciaal opgeleid binnen ExpertCollege voor het geven van deze cursus. De cursus bestaat uit een uitgebreid e-learningpakket en een eendaagse praktijktraining in het weekend inclusief lunch en afsluitende borrel. Meer informatie over de cursus: http://www.abcdevoorcoassistenten.nl.

NeurologicALS

De NeurologicALS is een cursus voor elke arts die te maken heeft met acute neurologie. U wordt opgeleid in het opvangen van acuut neurologische patiënten volgens de ABCDE-methodiek. De cursus bestaat uit een uitgebreid e-learningpakket en een tweedaagse praktijktraining inclusief lunch, een diner op de eerste avond en een borrel aan het einde van de tweede cursusdag. Meer informatie over de cursus: http://www.neurologicals.nl.

Sederen en Reanimeren

In de cursus Sederen en Reanimeren leert u als arts of verpleegkundige te handelen in reanimatiesituaties. Deze cursus is opgezet om artsen en verpleegkundigen in korte tijd bij te scholen op het gebied van acute situaties, afgestemd op de specialistische beroepsuitoefening. De cursus bestaat uit een uitgebreid e-learningpakket en een halve dag praktijktraining waarbij u na afloop een bewijs van deelname ontvangt. Meer informatie over de cursus: http://www.sedatiecursus.nl.

Contact

Heeft u vragen, speciale wensen of ontvangt u graag meer informatie? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil graag teruggemaild wordenIk wil graag teruggebeld wordenIk ontvang graag een brochureIk wil graag een afspraak maken voor een vrijblijvende demonstratie

Meld je aan voor de nieuwsbrief